Algemene voorwaarden

Hieronder vindt u enkele algemene voorwaarden: er moeten tenslotte wel een paar spelregels zijn. Onze belangrijkste voorwaarde: samen komen we er wel uit!

Binnen 48 uur na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling goed verpakt verzonden. Bevalt het item u niet, dan mag het binnen 14 dagen teruggestuurd worden en krijgt u het aankoopbedrag van uw bestelling direct teruggestort. De verzendkostsen krijgt u niet terug: dat is uw eigen risico.

Alle eventueel uit aankoop voortvloeiende zakelijke geschillen vallen onder jurisdictie zoals vastgelegd in het Wetboek van Koophandel. Maar: indien u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, laat het ons direct weten. We zullen dan ons uiterste best doen om met een bevredigende oplossing te komen.

Privacy
Stenentoko.nl respcteert uw privacy en zorgt ervoor dat de informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Stenentoko.nl verstrekt uw persoonsgegevens niet aan derden